Jdi na obsah Jdi na menu
 


Becky Emily Toffeeová - Kouzelní tvorové

 Vítej v kabinetu kouzelných tvorů

Jmenuji se Becky Emily Toffeeová, a na mých hodinách žádám o oslovení slečno Toffeeová, nebo slečno Toffee, nebo slečno Tofiffe, mimo hodiny můžete bez speciálního oslovení. Mám ráda když mi říkají Tofiffe. V mých hodinách se naučíte základům pro péči o kouzelné tvory, pro milovníky zvířat nezbytně nutné při zkoušce NKÚ. Pokud splníte NKÚ v mých hodinách na Přijatelné, můžete pokračovat ve studiu na OVCE. Pokud dosáhnete vynikajícího výsledku při NKÚ, můžete mi pomáhat s kouzelnými tvory, s hodinou nemají nic společného.

Při mých hodinách dostanete ALESPOŇ jeden test za měsíc, maximálně 4 testy. Testy se většinou píšou o víkendech, a to tak, že je rozešlu na e-mail nebo udělám soukromý chat. 

Ze začátku se především zaměříme na hipogryfy a jednorožce, jelikož je vlastním. Po několika testech na tuto látku možná odkoupím dalšího jednorožce, či hypogryfa, a budeme pozorovat jejich březost. Zakoupím i další kouzelné tvory, více však na hodinách! 

Potřebujete:

Rukavice z dračí kůže

Učebnici péče o kouzelné tvory

Pergamen

Psací potřeby

Sovu

Při testech se budeme scházet zde, vybraný kouzelník bude odpovídat na otázky, a obdrží klíč. Web Kouzelných tvorů je zde, tam vyplníte přihlášku na hodiny, tam budete inforováni o testech, tam budou domácí úkoly a probraná látka. Na hodiny se lze registrovat od 7.3. do 20.3.. Dotazy pište sem do komentářů, pod vaším pravým jménem.

Ahoj,

Tofiffe

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář